Actiune de diseminare europeana Potpourri post cursul de formare Grundtvig din Malta

Preşedintele Asociaţiei Potpourri Focşani, Anamaria Cătănoiu, diseminează informaţiile cu privire la programul Grundtvig, experinţele europene şi accesarea granturilor şi cursurilor Grundtvig. Activitatea se încadrează tematic şi pe linia manifestărilor dedicate Zilei Europei.

Prezentarea va avea loc miercuri, 03 mai, ora 15.30, la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vrancea. La întâlnire vor participa reprezentanţi ai Ong-urilor vrâncene, instituţiilor publice, Consiliului Judeţean al Elevilor, cadre didactice şi elevi.

Prezentarea de miercuri este prima dintre acţiunile prevăzute de preşedintele As. Potpourri, Anamaria Cătănoiu, în planul de diseminare, şi are ca scop creşterea conştiinţei europene,  susţinerea, implicarea şi participarea sectorului non-guvernamental şi public în proiecte europene de educaţia adulţilor. Obiectivele activităţii sunt: diseminarea informaţiilor despre programul Grundtvig şi proiectele internaţionale pe educaţia adulţilor, modurile de accesare a unor astfel de granturi europene şi stimularea interesului pentru participarea la cursuri similare.

Detalii complete şi fotografii post activitate pe site-ul Asociaţiei Potpourri: www.potpourri.ro

Vor fi mai multe activităţi de diseminare a informaţiei europene privitoare la programul Grundtvig şi posibilitatea de a accesa foduri europene de participare la cursuri şi proiecte internaţionale pe educaţia adulţilor şi nu numai. Voi organiza şi un workshop practic de lucru pe aplicaţii pentru a creşte interesul şi a stimula participarea tuturor categoriilor de vârstă. Sunt oportunităţi care îţi deschid multe orizonturi de formare personală şi profesională şi merită încercat.” (Anamaria Cătănoiu, preşedinte Asociaţia Potpourri)

În cadrul programului Grundtvig – Învăţare pe tot parcursul vieţii reprezentantul Asociaţiei Potpourri Focşani, Anamaria Cătănoiu, a participat la un curs de formare individuală pe Business and Professional Communication Skills, desfăşurat în perioada 9-13 aprilie 2012 în St. Julian’s, Malta.

Grantul Grundtvig obţinut de Anamaria Cătănoiu, preşedintele Asociaţiei Potpourri Focşani, a permis participarea la un curs de mobilitate individuală ce a avut ca obiectiv îmbunătăţirea competenţelor profesionale de comunicare eficientă în limba engleză.