Carti pentru cugetari…. online si offline

sigla proiect
sigla proiect

Noi idei, noi proiecte…de promovare a cărții și a lecturii, care să îmbine cartea și internetul.

www.staupenet.ro a demarat Proiectul “Cărți pentru cugetări”, susținut de Asociația Potpourri, proiect care se derulează în mediul online dar și offline http://www.staupenet.ro/carti-pentru-cugetari

Prin intemediul blogului, staupenet.ro, încercăm să ne aducem contribuția la descifrarea mesajelor înțelepte din citate. În primavara acestui an am creeat pe blog o categorie intitulată sugestiv Cugetări, unde postăm zilnic câte un citat pe care vă invităm să le comentăm împreună cu cei din mediul online.

Prin intermediul proiectului “Cărți pentru cugetări” oferim cărți celor care postează minim 3 (trei) comentarii în categoria Cugetări din cadrul blogului, într-o anumită perioadă (de 2 săptămâni). Cărțile sunt donate de către parteneri. Fiecare carte dăruită este prezentată într-o pagina proprie, pagină distribuită pe social media și alte site-uri partenere.

În prezent, beneficiem de sprijinul editurilor All, Corint si Herald, Librăria Universul Cărții din Focșani, Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu” Vrancea, care ne oferă cărțile ce vor circula la doritori și care vor avea ca semn distinctiv un ștraif explicativ, cu titlul proiectului, editura sau partenerul donator și adresa blogului gazdă.

Mai multe detalii despre acest proiect sunt postate la adresa http://www.staupenet.ro/partener-carti-pentru-cugetari. În această pagină sunt afișate și numărul de citate, respectiv de cărți dăruite, actualizate automat.

Vă invităm să vă alăturați acestei campanii online de promovare a cărții și lecturii, să comentați citate, să câștigați cărți și apoi să le dăruiți la rândul vostru altor doritori de lectură.