Despre noi – va rugam sa ne sustineti

Dragii și dragele noastre,
Suntem, din 2010, o asociație de tineri doritori să facem ceva pentru orașul și județul nostru.

Donati-pentru-Potpourri

Pentru acest lucru avem însă nevoie și de susținerea dumneavoastră. Redirecționând 2% pentru Asociația Potpourri, ne veți ajuta să ajutăm comunitatea în care trăim cu toții. Va atașăm un formular completat deja cu datele asociației, pe care îl puteți lista și în care dumneavoastră trebuie doar să vă completați datele personale, să semnați și să îl depuneți la Administrația Financiară sau ne puteți contacta și noi o să le depunem pentru dumneavoastră.

Descarca Formular 2% pentru Potpourri in format pdf

Va mulțumim anticipat pentru orice gest de susținere, în general, care să se întoarcă înzecit în beneficiul nostru, al tuturor.

POTPOURRI se doreşte a fi o asociaţie inovativă, creativă şi avangardistă care se implică activ în viaţa comunităţii printr-un potpourri de activităţi, în efortul de a schimba atitudinile şi a orienta mentalităţile conservatoare spre un ideal de conştientizare, implicare comună şi voluntară şi remodelare a gândirii în beneficiul public.

POTPOURRI îşi propune:

– să stimuleze, să susţină şi să promoveze viaţă socială, atât la nivel local cât şi naţional, pe toate planurile, cultural-artistic, sportiv, educaţional, social şi umanitar, ecologic, loisir şi divertisment, pentru a oferi alternative şi modalităţi de formare şi dezvoltare personală şi socio-profesională a copiilor, tinerilor, adulţilor şi seniorilor, de dezvoltare comunitară şi de adaptare continuă la schimbările socio-economice, de mediu, de viaţă;

– să colaboreze cu ONG-uri din ţară şi străinătate, cu instituţii publice sau private, autorităţi publice şi alte segmente ale societăţii civile în vederea iniţierii unor proiecte şi programe comune şi stabilirea de punţi de comunicare care să favorizeze şi să faciliteze proiecte comune şi schimbul de experienţă în beneficiul public.

2 comentarii la „Despre noi – va rugam sa ne sustineti”

  1. Bravo tie Ana si colegilor tai de la asociatie ! Faceti o treaba grozava acolo.Am de invatat de la tine, tinem legatura !
    Sim 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *