Impresii si imagini de la actiunea de diseminare europeana Potpourri -post cursul de formare Grundtvig din Spania-

Aşa cum v-am anunţat acum câteva zile că voi disemina informaţiile cu privire la programul Grundtvig, experinţele europene şi accesarea granturilor şi cursurilor Grundtvig, iată că revin cu detalii şi imagini după cum am şi promis. Reamintesc că activitatea s-a încadrat tematic şi pe linia manifestărilor dedicate Săptămânii Educaţiei Adulţilor şi a Zilei Grundtvig.

!!!Trebuie să precizez că această acţiune de diseminare a experienţei mele de la cursul de formare din Spania a avut loc în cadrul modulului de formare Scrierea propunerilor de finanţare în contextul programului Tineret în Acţiune, în prezenţa şi prin bunăvoinţa formatorilor Roxana Turcu şi Iuliana Dinu ce fac parte din Reţeaua Naţională a Formatorilor Programului Tineret în Acţiune.

Prin urmare la diseminare am avut un public variat ca vârstă, atât tineri cât şi adulţi care au reprezentat ONG-uri din Vrancea (cu specific de mediu, cultural, educativ) dar şi din alte judeţe (Roman-Piatra Neamţ), din mediul rural (Soveja, Păuneşti, Jariştea) şi urban, elevi implicaţi în ONG-uri şi în activitatea de voluntariat sau în structurile Consiliului Judeţean al Elevilor, reprezentanţi ai Bibliotecii Judeţene Vrancea, ai Direcţiei de Tineret şi Sport Vrancea şi voluntari străini (italieni) care activează în cadrul Asociaţiei Rrom pentru Rrom din Panciu.

!Rezultatul diseminării: persoane interesate să acceseze granturi Grundtvig! Ceea ce m-a bucurat enorm şi am promis că o să le susţin demersul, în spirit de coaching (îndrumare), mai mult sau mai puţin.

Reamintesc că prezentările au avut loc în intervalul 11-13 decembrie la Direcţia Judeţeană de Tineret şi Sport Vrancea, unde s-a desfăşurat şi modulul de formare, şi au făcut parte dintre acţiunile prevăzute de preşedintele As. Potpourri, Anamaria Cătănoiu, în planul de diseminare, având ca scop creşterea conştiinţei europene, susţinerea, implicarea şi participarea sectorului non-guvernamental şi public în proiecte europene de educaţia adulţilor. Obiectivele activităţii au fost: diseminarea informaţiilor despre programul Grundtvig şi proiectele internaţionale pe educaţia adulţilor şi moştenire culturală, modurile de accesare a unor astfel de granturi europene şi stimularea interesului pentru participarea la cursuri similare (ceea ce se pare că am reuşit să îndeplinesc…..)

Iată şi câteva fotografii…

Când prezentam acţiunile Grundtvig de pe site-ul Agenţiei Naţionale
Când prezentam acţiunile Grundtvig de pe site-ul Agenţiei Naţionale
Audienţa...
Audienţa...
Discuţii si explicaţii
Discuţii si explicaţii

2 comentarii la „Impresii si imagini de la actiunea de diseminare europeana Potpourri -post cursul de formare Grundtvig din Spania-”

  1. Felicitari pentru ce faci. Iti doresc un decembrie minunat. Multe salutari! Silvia V.

  2. Felicitari Ana ! Super !Ai reusit ce iti…
    Simona S.
    Felicitari Ana ! Super !Ai reusit ce iti doreai, din cate imi amintesc eu…Ma bucur pentru tine…sincer ma intereseaza si pe cursurile finanatate prin Grundtvig asa ca iti voi cere un pic de indrumare pe domeniul asta.Bafta in continuare !

Comentariile sunt închise.