Potpourri: despre sanatate cu dr. Eugen Stefan

Dr. Eugen Ştefan
Dr. Eugen Ştefan

Sănătatea în anotimpul rece printr-un mod de viață adecvat

Dr. Eugen Ştefan, specialist în medicina complementară, va vorbi despre menținerea sănătății în perioada rece a anului. Activitatea are scop educativ şi este organizată de Asociaţia Potpourri în parteneriat cu Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

Invitatul Asociaţiei Potpourri, Dr. Eugen Ştefan, este de asemenea formator şi specialist în apifito-aromaterapie şi acupunctură, preşedinte al Societăţii de Medicină Ayurvedică din România, profesor şi membru în diverse comitete şi organizaţii naționale și internaționale în domeniul medical.

Scopul întâlnirii este de a informa şi a discuta cu cei prezenţi despre metode de menținere a sănătății printr-un stil de viață adecvat, utilizarea plantelor medicinale şi alimentelor medicament, despre efectele asupra sănătăţii ale apei, mierii de albine şi altor astfel de produse care pun accent în general pe beneficiile altenativelor  naturale.

Întâlnirea este non-formală, interactivă, şi va avea loc marţi, 5 noiembrie, la sediul DJST, de la ora 13.30. La discuţii sunt invitaţi tineri din licee, şcoli postliceale din Focşani, membri ONG-urilor locale, specialişti şi adulţi interesaţi de tematica discutată.

Discuţia cu dr. Eugen Ştefan este o ocazie pentru toţi de a afla lucruri noi şi utile despre modalităţile complementare de tratament care ne sunt tuturor, de fapt, la îndemână. Întâlnirea este şi un bun prilej de a explica potenţiale mituri eronate cu privire la diverse alimente, plante, produse şi metodele lor de utilizare. Este un dialog deschis în care puteţi afla răspunsuri pertinente de la un specialist în domeniu.” (Anamaria Cătănoiu, preş As. Potpourri)

 

Pentru un profil mai detaliat al dr. Eugen Ştefan vă recomandăm un interviu din Adevarul de seară Focşani:

http://adevarul.ro/locale/focsani/focsani-eugen-Stefan-expert-medicina-traditionala-1_50abb40e7c42d5a6637ee4e4/index.html