Potpourri face diseminare europeana la Targul ONG in Saptamana Nationala a Voluntariatului

afis invitatie targ ong
afis invitatie targ ong

Asociaţia Potpourri va participa la Târgul ONG care se desfăşoară în Săptămâna Naţională a Voluntariatului sub sloganul Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul e de povestit. Preşedintele Anamaria Cătănoiu va prezenta proiectele asociaţiei, partenerii şi cursurile de formare Grundtvig la care a participat.

Duminică, 20 mai, începând cu orele 10.00, Asociaţia Potpourri va fi prezentă în parcul de lângă Teatrul Mr. Gh. Pastia, la Târgul Ong-urilor vrâncene organizat de Asociaţia Rom pentru Rom din Panciuşi Consiliul Judeţean al Elevilorîn Săptămâna Naţională a Voluntariatului: Voluntariatul nu e o poveste. Voluntariatul e de povestit.Potpourri îşi va promova proiectele proprii, membrii, partenerii, site-ul www.potpourri.ro, dar şi alte proiecte pe care le susţine.

Tot cu această ocazie, preş. Anamaria Cătănoiu va face şi cea de-a treia activitate de diseminare a informaţiei europene post cursul de formare Grundtvig în Malta pentru reprezentanţii ONG-urilor şi pentru cei care vor veni la Târg.

Toţi cei interesaţi de activitatea Asociaţiei Potpourri sunt invitaţi şi aşteptaţi cu drag la discuţii libere în aer liber.

Detalii complete şi fotografii post activitate pe site-ul Asociaţiei Potpourri: www.potpourri.ro

Târgul ONG este o idee foarte bună care sper să aibă şi urmări concrete aşa cum am discutat între noi, participanţii. Este oportunitatea noastră de a ne face cunoscuţi şi de a ne promova proiectele, de a incita la voluntariat şi implicare în comunitate cu atât mai mult cu cât 2012 este Anul European al Îmbătrânirii Active şi al Solidarităţii între Generaţii. Tot la târg voi face încă o activitate de diseminare europeană post cursul Grundtvig din Malta şi voi discuta cu plăcere cu oricine va dori mai multe informaţii despre Asociaţia POTPOURRI.” (Anamaria Cătănoiu, preşedinte Asociaţia Potpourri)