Potpourri in direct la TVR Iasi cu Souvenir de Focsani

Andreea Ştiliuc (stânga), Anamaria Cătănoiu şi Sorin Tudose
Andreea Ştiliuc (stânga), Anamaria Cătănoiu şi Sorin Tudose

Descoperiţi pe internet, contactaţi telefonic de Andreea Ştiliuc de la TVR Iaşi, Anamaria Cătănoiu, preşedintele Potpourri, şi Sorin Tudose, membru în asociaţie, au participat la emisiunea Vară pentru voi, transmisă în direct, luni, 9 iulie, de la ora 17.00-18.00.

Se pare că proiectele Potpourri au atras atenţia realizatoarei TV, Andreea Ştiliuc, de la TVR Iaşi, şi îndeosebi proiectul Souvenir de Focşani, un proiect iniţiat şi coordonat de Sorin Tudose, ce îşi propunea să editeze mai multe cărţi poştale sub formă de acordeon (10 imagini într-un set) cu ocazia împlinirii a 150 de ani de la unirea celor două oraşe, Focşanii Munteni şi Focşanii Moldovei, 10 iulie, 1862 – 10 iulie, 2012.

Ana şi Sorin
Ana şi Sorin

Andreea Ştiliuc şi emisiunea Vară pentru voi ne-a oferit o frumoasă ocazie să prezentăm acest proiect inedit şi îndrăzneţ dar şi asociaţia Potpourri şi proiectele ei. A fost o experienţă extraordinară care ne dorim să se repete cu atât mai mult cu cât ne-am bucurat că sunt oameni, şi în alte părţi, care au apreciat munca noastră.

Mulţumim aşadar Andreei, care a fost o gazdă desăvârşită (experienţa îşi spune cuvântul…dar şi calitatea umană) şi sperăm ca pe viitor să mai avem astfel de oportunităţi de a arăta cine suntem cu adevărat şi ce facem pentru oamenii.

Târg de cărţi poştale cu Focşanii de ieri şi de azi, de 10 iulie

Aşa cum am anunţat de ceva vreme, Târgul de cărţi poştale cuFocşaniul de ieri şi de azi organizat de www.focsaniulvechi.ro şi susţinut de Potpourri, a avut loc astăzi la Direcţia pentru Cultură din Focşani.

Toţi doritorii şi melancolicii care au ţinut să retrăiască atmosfera frumoasă a Focşaniului vechi au putut admira cărţile poştale şi acordeonul de ilustrate în holul Direcţieie de Cultură. Impresiile au fost pozitive şi efortul lui Sorin apreciat de toţi cei care au vrut să ia acasă o fărâmă din aerul clasic şi distins al vechiului Focşani dar şi imagini ale noului Focşani, în culori şi contraste, lasând frâu liber imaginaţiei, interpretărilor, comparaţiilor.

Cei care nu au apucat să ajungă astăzi la Târg, dar doresc un souvenir de Focşani, pot contacta administratorul site-ului www.focsaniulvechi.ro.

Un comentariu la „Potpourri in direct la TVR Iasi cu Souvenir de Focsani”

Comentariile sunt închise.