Potpourri sprijina uniristii in campania “Impreuna pentru Europa”

Echipa MVM- Maria Iacob, Vanessa Sava şi Mădălin Blidaru- provine de la Colegiul Național „Unirea” și în perioada 3-13 mai a.c. va implementa un proiect de promovare a valorilor europene în viața școlară. Ei au ajuns în  faza finală a concursului național de proiecte „Europa mai aproape de CNE”. Potpourri îi sprijină în campania de informare şi diseminare şi în alte activităţi în care va fi solicitată şi se poate implica.

Aceștia vor organiza o serie de activități de promovare a valorilor europene în cadrul campaniei intitulate Împreună suntem Europa. Printre activitățile pe care membrii echipei și le-au propus se numără realizarea unei campanii de promovare și infomare în online, realizarea unui flashmob, a unei scenete teatru-forum pe tema valorilor europene în învățământul românesc, dar și alte activități.

Scopul campaniei uniriste la nivel local este reprezentat de informarea elevilor și a profesorilor din cadrul Colegiului Național „Unirea”, Focșani, asupra valorilor europene, a modului în care acestea caracterizează cetățeanul european al mileniului al III-lea și a rolului formator pe care îl are Consiliului Elevilor în formarea viitorilor cetățeni promotori ai spiritului și valorilor europene.

Notă: „Europa mai aproape de CNE” este un proiect de amploare al Consiliului Național al Elevilor pentru elevii din România. Proiectul, apărut la inițiativa Dianei-Ioana Morea, senior al Consiliului Național al Elevilor și a lui Andrei Ghergu, se desfășoară în parteneriat cu Cabinetul Europarlamentarului Norica Nicolai și, evident, cu Consiliul Național al Elevilor, reprezentat prin Andrei Bogdan Petre, în calitate de președinte.

Un comentariu la „Potpourri sprijina uniristii in campania “Impreuna pentru Europa””

Comentariile sunt închise.