POTPOURRI va invita la Festivalul Drumetii Montane in Muntii Iorgovanului!

logofestival

Buna dimineata dragii si dragele mele!!!

Credeati ca v-am uitat sau ca am intrat in vacanta? No way! Adica se mai odihneste omu’ dar mai si munceste dupa…. Iata cu ce vine NOU Potpourri astazi pentru voi. Un FESTIVAL DE DRUMETII MONTANE IN HUNEDOARA, intr-un loc de vis in Muntii Iorgovanului. Stati, sa nu credeti ca e actiunea noastra ca ne bat organizatorii. Nu, este isprava Asociatiei din Targu Jiu, Drumetii Montane, care organizeaza anul acesta cea de-a 3 editie, la care Potpourri este partenera.

PARTICIPAREA ESTE GRATUITA LA ACTIVITATI!!!! Toate detaliile le aveti mai jos pe site, inclusiv ce va fi , unde va fi, cat va costa cazarea (si nu e mult, va zic, mai ales daca preferati la cort). Puteti sa vedeti ce activitati vor fi pe zile si de asemenea puteti vedea si unde si cum au fost editiile anterioare sa va faceti o idee.

O sa impartim si fluturasi si afise prin oras asa ca..daca sunteti iubitori de munte, de catarari, de trasee turistice, de o vacanta frumoasa cu prietenii sau familia la aer curat….INCERCATI, CA NU AVETI CE PIERDE!

Va pupic dulce de dimineata si Potpourri va ureaza o saptamana caldaaaaaaaaa, ca sufletele voastre!

http://www.festival.drumetiimontane.ro/

Un comentariu la „POTPOURRI va invita la Festivalul Drumetii Montane in Muntii Iorgovanului!”

Comentariile sunt închise.