Primul film pe 2012 la Clubul Cinefililor ATHENAEUM

Într-o atmosferă intimă, caldă, plăcută, cu perdele opace, ecran de proiecţie şi videoproiector, aşa a fost redeschis primul şi singurul club gratuit de cinematografie din Vrancea!

În prezenţa a 20 de spectatori, de toate vârstele, care au avut plăcerea să urmărească superbul film „Sunset Blvd”, am redeschis ceea ce ne dorim să fie o alternativă la cinematograful momentan inexistent în oraşul nostru şi care, se pare, se bucură de apreciere şi încurajare.

La finalul filmului, am mai rămas puţin la un pahar de vorbă şi impresii, care au fost toate pozitive şi la adresa filmului şi la adresa ideii în sine de club. Toţi cei prezenţi s-au simţit foarte bine şi chiar ca la cinema şi am hotărât să anunţăm cât mai multă lume despre această frumoasă iniţiativă care trebuie să se bucure de susţinere din partea comunităţii.

Pe viitor ne propunem să invităm personalităţi din lumea cinematografică, regizori, actori, traducători, pentru ca latura educativă şi originalitatea clubului să-şi pună amprenta în judeţul nostru.

Săptămânal puteţi citi recenziile la filmele ce vor fi rulate pe blogul Clubului, http://clubulcinefililorfocsani.wordpress.com/, şi puteţi posta comentarii, impresii, sugestii,recomandări.

Vă aşteptăm aşadar la Ateneu, în fiecare joi, de la ora 18.00, să vizionăm şi să comentăm filme clasice, din colecţia personală a lui Sorin Tudose.

Anamaria Cătănoiu (Preş. As. Potpourri), Vali Gheorghiţă (dir. Ateneul Popular), Sorin Tudose (iniţiator)
Anamaria Cătănoiu (Preş. As. Potpourri), Vali Gheorghiţă (dir. Ateneul Popular), Sorin Tudose (iniţiator)
Cinema
Cinema tanar