Weekend educativ Potpourri: atelier de lucru pe diseminare europeana Grundtvig

Raport final european de participare
Raport final european de participare

 

Asociaţia Potpourri vă propune un week-end educativ: atelier de lucru Grundtvig pe instrumente europene Preşedintele Anamaria Cătănoiu va prezenta materialele de studiu de la cursul din Malta şi modele de instrumente europene necesare tuturor categoriilor de vârstă.

Sâmbătă, 26 mai, începând cu orele 10.00, la Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret Vrancea, preş. Anamaria Cătănoiu se va întâlni la un atelier de lucru Grundtvig cu tinerii, adulţii şi toţi cei interesaţi de redactarea şi explicarea instrumentelor de mobilitate europeană, voluntariat şi studii în străinătate. La atelier va participa activ cu informaţii şi Lia Cazacu, expert de tineret din cadrul DJTS Vrancea.

Asociaţia Potpourri vă invită cu drag la discuţii libere şi…aplicate. Detalii complete şi fotografii post activitate pe site-ul Asociaţiei Potpourri: www.potpourri.ro

Activitatea propusă în Weekend-ul educativ Potpourri face parte din planul de diseminare post cursul Grundtvig din Malta. Atelierul este mult aşteptat de toţi pentru că le-am promis că vom lucra concret, plecând de la materialele şi documentele mele europene ce vor servi ca model. Participarea este liberă iar tema de lucru este una actuală în context european şi de interes larg pentru toate categoriile de vârstă.

Un comentariu la „Weekend educativ Potpourri: atelier de lucru pe diseminare europeana Grundtvig”

Comentariile sunt închise.